Четвер, 28.03.2024, 22:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Хто як розуміє ці слова? - Форум | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть цей сайт
Всего ответов: 1241
Статистика
СПРАВЖНЯ ЛЮБОВ ЧЕКАЄ
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Тестовый раздел » форум » Хто як розуміє ці слова?
Хто як розуміє ці слова?
ЦинторіяДата: Понеділок, 04.05.2009, 14:36 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 2
Статус: оффлайн
Припов. 14,1 "Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його." Як ви розумієте ці слова?
.... нещодавно мій чоловік заявив мені: "я на шлюбі не обіцяв тебе забезпечувати"... наш шлюб дає тріщини...


Повідомлення відредагував Цинторія - Понеділок, 04.05.2009, 16:59
 
HajdamakaДата: Субота, 16.05.2009, 22:35 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: модератори
Повідомлень: 16
Репутація: 5
Статус: оффлайн
хм... тут важко говорити загальні речі... я розумію цей вислів, але пояснити не можу smile мудра жінка є мудрою жінкою biggrin наприклад, вона відчуває, коли краще змовчати, а коли і як краще сказати, і сказати так, щоб слова були дієвими, але не ранили... мудра жінка терпелива і компромісна, але не безхребетна - вона вміє поступатися в малому, щоб досягнути більшого у важливіших речах... безумна жінка не замислюється над своїми вчинками та словами, вона не бачить, які наслідки вони матимуть - тому своїми діями, навіть з добрим наміром, може зіпсувати стосунки.

Любов - довготерпелива.
 
olenaДата: Вівторок, 19.05.2009, 08:17 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: адміністратори
Повідомлень: 3
Репутація: 2
Статус: оффлайн
Якою б мудрою не була жінка, якщо вона в шлюбі - важко самій будувати свій дім.. Без підтримки і розуміння коханого чоловіка - жінка в своїх намаганнях може здатися безумною...
 
truelovewaitsДата: П'ятниця, 22.05.2009, 22:10 | Повідомлення # 4
Admin
Група: адміністратори
Повідомлень: 23
Репутація: 1
Статус: оффлайн
Ось лист від однієї відвідувачки нашого сайту:

Я з чоловіком у шлюбі вже 10 років, маємо 3-ох дітей; я - з ними вдома, чоловік працює, має добру працю. Одним словом, зі сторони всім виглядає ніби ми щаслива сімейка. Але насправді між нами повний розлад, багато непорозумінь, дуже часті сварки і т.п. Я зі своєї сторони, як жінка намагаюсь робити все, що можу і більше, для того щоб зберегти сімю для дітей. Проблема у нашому подружжі в тому, що я згідно чоловікових слів - не достатньо приваблива, і дуже швидко постаріла. Я є свідомою людиною і розумію, наскільки чоловікові важливо щоб жінка мала гарний вигляд, - тому роблю все для того щоб виглядати якнайкраще (час від часу забігаю в салон, вживаю косметику, і т.д.). Але на жаль, цього всього мало, тому що є речі які в принципі змінити просто неможливо. Речі такі, як структуру тіла, а точніше вагу тіла.

Я - худенької природи, думаю що це генетично передалось від мого батька. Мені минуло 30, і родила 3-ох дітей, але на жаль не поправилась (не набрала ваги). Зверталась до різних лікарів, робила багато тестів, щоб дізнатись чому не поправляюсь, але все без важливого результату. Відповідь одна: моє здоровя - відмінне. Лікарі пояснюють, що просто напросто такий у мене обмін речовин, що дуже швидко зґорають жири, таким чином я не поправляюсь. І ось, для мого чоловіка це трагедія номер один. Він часто переходить через страшні депресії, влаштовує галасливі скандали, був час коли напихав мене їжею в надії розкормити мене, але це все було надаремно. Моя вага не змінювалась, і я залишилась худенькою, але здоровою жінкою.

І ось вчора ввечері, стався черговий скандал. Він заявив мені, що я його обманула перед весіллям; сказав що я підкормила себе для того щоб він зі мною одружився (і очевидно не виглядала тоді йому такою худою). Ці слова мене дуже вразили, тому що це гірка неправда. Останнє, щоб я хотіла для себе в житті - це насильно когось на собі одружувати, адже я розумію і розуміла що таке насильне одруження, що воно до щастя аж ніяк не приводить. З його сторони він ніколи до весілля не говорив, що я повинна бути повною жінкою.

Мені досить соромно і якось незручно писати такі речі, але я дуже надіюсь на Вашу допомогу. Можливо Ви можете щось порадити для мене, підказати, що я ще маю зробити. Я прийшла до висновку, що маю жити для дітей, тому що чоловіка не робить щасливим те ЩО Я РОБЛЮ, а те як я виглядаю, а на разі - я виглядати інакше не можу... прошу допоможіть мені, я буду з нетерпінням чекаю відповіді.

 
truelovewaitsДата: П'ятниця, 22.05.2009, 22:11 | Повідомлення # 5
Admin
Група: адміністратори
Повідомлень: 23
Репутація: 1
Статус: оффлайн
Оскільки через якісь причини і-мейл цієї дописувачки не працює, wacko то відповідаю тут...

прочитав вашого листа і був дуже зворушений ним...
справді ваша ситуація досить складна і воднораз така "буденна"
хм... для мене як для одруженого чоловіка (у нас теж троє діток) все ж важко повірити, що справді головним "каменем спотикання" є ваша худорлявість...
думаю що існує певна сукупність "проблем" і головне є певна сукупність справжніх "причин"... головна з яких - втрата взаємопорозуміння та комунікації у вашому подружжі.
мені дуже складно "заочно" щось радити...
скажу лиш таке: робіть все що залежить від вас, щоб все було добре, і навіть коли при цьому далі виникатимуть непорозуміння - не виніть себе, не дозволяйте цим почуттям вини та приреченості оволодіти вами та зіпсувати ваше життя.

дозвольте собі бути щасливою.
дозвольте Богу зробити вас щасливою.

Бог з вами. +

п.с. раджу вам (і дати чоловікові) прочитати ось ці книжки:

Ґері Чепмен "П`ять мов любови у подружжі"
http://www.svichado.com/catalog....09.html

Джон Грей "МУЖЧИНЫ С МАРСА, ЖЕНЩИНЫ С ВЕНЕРЫ"
http://www.psylib.ukrweb.net/books/greyj01/index.htm

також, якщо це можливо раджу разом відвідати реколекції (семінар, тренінг) для подругів:
Міжнародний християнський рух подружніх пар «Подружні зустрічі»
Міжнародний християнський рух подружніх пар «Подружні зустрічі» існує понад 30 років і зародився у Польщі; свого часу його благословив Краківський єпископ, у майбутньому Римський Архиєрей Кароль Войтила. Участь у русі розпочинається із реколекцій, покликанням руху є зміцнення подружнього зв’язку і зв’язку подружжя з Богом..
В Українській Греко-Католицькій Церкві рух почав існувати з 1999 року, коли за допомоги і підтримки римо-католицького осередку руху були організовані перші реколекції руху для подружніх пар — греко-католиків парафії Святого Миколая на Аскольдовій могилі в Києві. А вже у 2001 році, серед Постанов ХІ сесії Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії УГКЦ було дано благословення руху «Подружні зустрічі» та рекомендація всім бажаючим його поширювати.
На даний час реколекції перейшли пари зі Львова, Івано-Франківська, Тернополя, які вже створили свої осередки, а також з Вінниці, Донецька, Чернігова та Харкова. У Київській Архиєпархії такий осередок на сьогодні існує у Києві.
Осередки Руху проводять щорічні зустрічі, на яких діляться своїми здобутками та обговорюють проблеми, планують майбутню роботу. Засновники та багаторічні координатори Міжнародного руху Єжи та Ірена Гжибовські часто брали участь у заходах, які проводились в Україні, а також запрошують до міжнародної діяльності представників українських осередків.


добре, коли вчасно...
 
ГалинаДата: П'ятниця, 12.06.2009, 15:40 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 1
Статус: оффлайн
Чомусь , якщо кажуть чоловік, то здебільшого розуміють як обидві статі, а коли жінка - то жінка. Я думаю, що головна ідей сказаного те, що кожен сам творець своєї долі і свого життя. Бог тільки сприяє нам, або посилає людей, які застерігають, але ніколи не вирішує за нас.

На руці, що дарує троянду завжди залишається аромат...
 
Форум » Тестовый раздел » форум » Хто як розуміє ці слова?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Copyright MyCorp © 2024